MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

LIČNO SVEDOČANSTVO O ISCELJENJU OD TUMORA



Pomaže Bog Oče Gavrilo i bratijo Manastira!
Hristos Vaskrse!


Zovem se Gordana Mitrović,rođena u Zagrebu 1974.godine,a od 1994.g.zivim i radim u Becu u medicinskoj struci.Otkad znam za sebe trazila sam Gospoda,pravi put,istinu i zivot,zivjela gresno i pogresno.Zivot od djetinjstva mi bio pun stradanja,a sada znam i zasto i hvala Bogu za to i sve!

Kako se sve desava po Bozjem promislju,tako je i moj zivot u Hristu poceo u mojoj 33-oj godini zivota tj.2007 godine.Odjednom sam neobjasnjivo kako, pocela neprestano misliti na Boga,ici u crkvu,moliti se,citati Sveto pismo,duhovne knjige i pouke svetih Otaca da su me mnogi pa i muz cudno gledali,cak rekli da ne trebam pretjerivati.Mislili su da sam pala u prelest.A ja sva presretna jos vise ispovjedala Hrista a sa druge strane tuzna sto i oni ne vide tako. I tako sam i sama bila " duhovno slijepa i gluha".
Poslao mi Gospod i dobrog duhovnog Oca Krstana s kojim sam satima vodila duhovne razgovore,dobivala utjehu kroz njega od Gospoda i ukrepljenje u vjeri i svemu. Odjednom sam dozivjela totalno duhovno preobrazenje i otvorile mi se duhovne oci i usi.
Slava Bogu!

Dozivjela sam kada sam shvatila koliko nista neznam i koliko sam gresna veliko pokajanje i par puta po nekoliko sati ispovjedala kod duhovnog Oca pred Gospodom svoje bezbrojne grijehe od djetinjstva.Pocela koliko mi zanimanje dopusta voditi i crkveni zivot sa djecom.Muz se drzao po strani.Jedino mi preostajalo moliti se i za njega.Nakon kratkog vremena on je u drustvu pricao i po kafanama o meni da sam izludila,da pretjerujem sa Bogom itd.Preko njega mi gospodin Petric iako me tada nije licno poznao porucio da u internetu vidim manastir Lepavinu.Odmah sam to i uradila i odmah i pozeljela sto prije posjetiti Manastir i upoznati oca Gavrila i bratiju Manastira.Za mene imate najbolju internetsku duhovnu stranicu na kojoj sam puno slava Bogu duhovno napredovala.Hvala Vam na velikom trudu i ulozenom vremenu za nas gresne da bi nesto naucili i isli pravim putem,istinom i zivotom ako zelimo i malo se potrudimo.
Priblizavao se i Casni post 2007.g.Od tada sam i prvi put u zivotu pocela i postiti.Doslo je i jedno od najvecih iskusenja s postom,Bogu hvala!

Imam dvoje djece,Borisa,rodjenog 2000.g. i kcerku Tatjanu,rodjenu 2006.g.Par mjeseci prije posjeta Manastiru Lepavina,bolilo me cudno desno rame i ruka. Nisam na to puno obracala paznju,jer imam takvo zanimanje da dizem teske pacijente a i Tatjana je bila mala pa sam je nosila puno i sve ostalo. Bila sam sve umornija,klonula i osjecala se totalno iscrpljeno.Kada sam konacno 28.3.2007. ujutro ustala, " netko"kao da je uzeo moju lijevu ruku i stavio na desnu stranu grudi da sam napipala ogromnu kvrgu velicine pticjeg jajeta,tvrdu kao kamen.Nisam mogla vjerovati da to nisam ranije primjetila vec sve pribrojavala bolu u desnoj ruci i ramenu.Jako preplasena sam smjesta otisla prvom doktoru bez termina i odmah me hitno poslao u bolnicu na snimanje tj.ultrazvuk i mamografiju. Bio je siguran da je rak ali mi je to rekao par mjeseci kasnije. U bolnici na snimanju je tehnicarka doslovno se preplasila kada je vidjela prvi snimak,prekinula snimanje i bez rijeci otrcala po doktore. Nastala je citava pometnja,cudni pogledi,saputanja itd.Vec mi bilo jasno i njihov govor tijela mi govorio da imam karcinom. Doktorica je nakon par minuta to i potvrdila. Izasla sam u soku u hodnik da nisam ni moju kcer prepoznala koju je svekrva cuvala u cekaoni. Doktorica je vidjela sve i moju malu Tatjanu koja je dan prije dijagnoze napunila godinu dana i pocela plakati sto je neobicno za doktore i govoriti gdje sam tako dugo bila i sta sam cekala. Rekla sam da i sama neznam i da neznam niti mogu to objasniti da nisam vidjela i napipala to dok je manje bilo.

Sve mi je bilo cudno i neobjasnjivo.

Tada je rekla da je to rak jer je iskusna doktorica i glavna u toj bolnici,a da moramo biopsiju uraditi i termin za operaciju,kemoterapiju itd. Doktor koji se spremao kuci a radi biopsiju tkiva vidjevsi me van sebe je ostao i uradio biopsiju. Jedva je probio okamenjeni tumor i izvadio uzorak da posalje na analizu. Bila je vec i upala oko tumora pa sam dobila i antibiotike da do operacije upala prodje.Nalaz biopsije je trebalo cekati 7 dana.Bila je i limfna zlijezda velicine 2 cm sto znaci medicinski gledano da su tu i metastaze. Tada sam se prvi put u zivotu iz dubine duse pomolila Bogu da okrene nalaz ako je Njegova volja i stanice tumora na dobrocudne,a ja cu isti vikend u Manastir Lepavinu i ako je Bozja volja da meni taj tumor nestane bez ikakvih terapija i operacija. Iako nedostojna svega pred Gospodom molila sam ga i vjerovala da ce uslisiti.Nakon 2 dana sam trebala doci na kontrolu i kada sam dosla Gospod ne samo da mi je uslisio vec i skratio cekanje nalaza od biopsije sa 7 na 2 dana,a stanice su bile dobrocudne. Prvo nisam povjerovala doktorici ali kako je to bio petak,dan prije Lazarove subote ja sam za velikim blagoslovom to od Gospoda primila kao moje vaskrsenje.Trebala sam nakon par dana doci po termin za operaciju jer je tumor bio velik iako sada dobrocudan.

Dosla je Bogu hvala i nedjejlja (CVETI) 01.04.2007. i moj posjet sa bliznjima Manastiru Lepavina. Bilo je mnogo ljudi a ja neznam ni sama kako sam se nasla pred samom Ikonom presvete Bogordice Lepavinske. Prije Svete Liturgije sam nakon cjelivanja Ikona procitala Akatist Presvetoj Vladicici Lepavinskoj i Bogu hvala se i pricestila toga dana u Manastiru. Za vrijeme molitve Oca Gavrila za bolesne i kod osvestavanja donesenih stvari sam osjetila na mjestu tumora stipkanje. Osjecala sam se jako nedostojna ali vjerovala da ce Premilostivi Gospod i Bogorodica pomoci kao i uvijek. Nakon blagoslova za put kuci sam u autu opipala tumor i za mene je djelovao vec manji. Slava Bogu!

U Manastiru sam kupila Ikonu Bogorodice Lepavinske i dodala je na zid ostalim Ikonama u stanu i jedno vrijeme svaki dan se molila i citala Akatist. Koristila sam osvestane stvari u vodu i tumor je nestao za par dana. Dosao je i dan kada sam trebala napraviti termin za operaciju a ja sva sretna dosla javiti doktorima da im hvala za sve ali operacija nije vise potrebna. Doktorica me prvo cudno pogledala,pa nakon pregleda i sama vidjela da nisam poludjela nego istinu rekla. Onda me direktno pitala gdje sam bila. Ja sam sve rekla i povjerovala je.Udana je za Grka pravoslavca, doktora,pa tako i znala da postoje takva cuda u Pravoslavlju. Svake dvije godine idem na kontrole i Bogu hvala,presvetoj Vladicici i Vama Oce Gavrilo,moji nalazi su uvijek u redu.

Imam i drugo za svedocenje.
Moja Tatjana je prije 4 godine imala 4 godine i odjednom mi bila cudno blijeda,umorna i klonula iako nikakve posebne simptome bolesti nije imala.Cak ni temperaturu. Odlucila sam ipak odvesti je na pregled u djecju bolnicu da bi odmah culi na stetoskopu da mora pluca snimiti. Dijagnoza gora nego sam mogla ocekivati. Zasjenjenje cetvrtine pluca. Odmah smo hospitalizirane,Bogu hvala.Smjela sam i ja ostati s njom danonocno. Zna se da zasjenjenje pluca se nekada lijeci mjesecima a nekome ostane sjena godinama i dozivotno. Molila sam Gospoda i Bogorodicu da nam pomognu da sto prije ozdravi. Otisla kratko u stan po stvari za bolnicu i Vama Oce Gavrilo virtualno napisala da se pomolite za Tatjanu i sta ima i otisla nazad u bolnicu. Nakon 5 dana smo izasle a deseti dan nakon bolnice su joj snimali ponovo pluca na kontroli da vide treba li ponovo ostati u bolnici ili ne. Od sjene ni traga.
BOGU HVALA I PRESVETOJ BOGORODICI I VAMA OCE GAVRILO BEZBROJ PUTA ZA SVE!

Zatim sam oko 2010.godine imala iskusenje preko dvije godine sa srcem.Krenulo je sve naopako,kuca u Hrvatskoj mi totalno nepaznjom radnika bila unistena od vode,muz je sve vise lutao,pio,vise nego inace,svadjali smo se i bilo je svega.Obisla sam interniste i dobila dijagnozu da imam lagani prolaps na dva srcana od ukupno tri zaliska i dobila betablokere da dozivotno pijem. Srce je lupalo danonocno i vec nisam znala sta cu ali sam bila uvjerena da mi netko neko zlo radi. Odlucila sam po blagoslovu duhovnog Oca citati 40 dana Akatist presvetoj Bogorodici Lepavinskoj jer sam od tih betablokera bila usporena. Muz je postajao sve gori,svadje,tuce,lupanja,nije se treznio,a tako i meni srce sve gore.Nasla sam i poruke u muzevom telefonu o preljubi. Otisla mu i firma u stecaj i nasli smo se u bankrotu. Ali ja sam Bogu hvala nekako ustrajala i molila za sve i trpila. Htjela sam puno puta u Manastir Lepavinu ali nikako nesto nije dalo. I tako cetrdeseti dan ja cujem kao neki glas nakon citanja Akatista da netrebam vise piti tablete za srce sto sam i uradila a i molila Gospoda i Bogorodicu. Tablete ne trosim ni sada,srce se ponekad javi kojom aritmijom da me opomene da ustrajem i ne zaboravim sta sve Gospod cini za mene i nas sve. Moj brak se ipak nije zadrzao,sada zivim sa djecom i koliko mogu zivim Hriscanski i tako ucim i djecu.Nisam vise nakon 15 godina mogla trpiti alkohol,samocu,cekanje,strah i preljube.

Zatim sam imala u Bozicnom postu 18.12.2013. iskusenje na poslu. Radno vrijeme mi je 12 sati danjska a 12.5 sati nocna smjena.Ta noc je bila napornija od drugih.Sama radim po noci sa 35 uglavnom nepokretnih starih ljudi.Rasporedjeni su na 4 kata,nesmijem koristiti lift a nema ni doktora ni portira.Sami pacijenti i ja. Krenula sam u 3.40 h u obilazak i poskliznula se i nezgodno pala i povredila vanjski skocni zglob i ligamente.Zavrsila u bolnici i gipsu. Puknuo mi srecom jedan ligament ali unutarnje krvarenje je bilo jako. Nisam mogla jedno vrijeme na nogu nikako. Ali nakon terapija i molitvi uspjela sam konacno 20.4.2014 na Vaskrs doci do Manastira Lepavina. Od maja pocinjem raditi.

Nakon razgovora sa bratom Vladimirom obecala sam napisati detaljno moja svedocanstva uz Bozju pomoc. Dao mi je i ulje i sada koristim i vodu i ulje uz molitve i moj zglob i noga je sve bolje i bezbolnije.
BOGU HVALA I PRESVETOJ VLADICICI I VAMA OCE GAVRILO I BRATIJI MANASTIRA ZA SVE! MOLIM SE ZA SVE VAS GOSPODU!

Sve bolesti,brige i muke sam prepustila Gospodu i zivot moj i moje djece, da nas izvede gresne na pravi put,jer nisam sposobna sama. Pomolite se za mene gresnu Oce i hvala Vam na velikom gostoprimstvu,molitvama i svemu!
Slava Bogu za sve! Svako dobro Vam zelim!

Sestra Gordana , Beč 25.04.2014.

KOMENTARI SA FEJSBUK PROFILA O.GAVRILA

Nenad Badovinac Lako se isceljuje duša koja je primila milost od Boga...

Dragan Vasic Ni sam nisam verovo ni u šta u crkvu sam išao samo za slavu i ponekad i to čisto radi reda daok me veliko iskušenje nije snašlo otišo sam na nagovor rodake u manastir ilinje i po prvi put video bozija čuda da u početku nisam verovao ni sam sebi okreno sam se postu pričesti znam da sam još daleko ad pravog hrišcansko života al se borim voleo bi kad bi mi neko poslo ikonu majke božije lipavske i molitvu nasim mukama nije kraj al znam da je to sve božija promisao i da ce biti bolje zahvalan sam bogu na zdravlju moje troje dece

Dragana Stamatovic http://manastir-lepavina.org/vijest.php?id=3805

Leta Soltirova I mi smo doživjeli božja svetlost,imam brata rođen 1951 godište i nakon 4 godina otprilike kada sam se ja rodila odjednom je bio nepokretan,po večmjesečno ležanje u bolnici nije bilo nikakve pomoči,otac i sestra su ga odneli na jedan manastir koji se zove SV,PETKA u Makedoniji planina Plačkovica i otkako se napio vode od manastira je prohodao.

Milanka Peć Mladjenovic sve se moze ako verujes od srca i duse

Leposava Djurdjevic Draga sestro Gordana , mnogo me je potresla i protresla vasa zivotna prica , imate slicnu zivotnu oricu kao i ja i u pravu ste uz jakog duhovnika i cisto srce uz Gospoda sve je lakse i Gospod ce pomagati i vama i vasoj deci samo redovno sa decom na bogosluzenja i musko dete dajte u oltar da stucuje( pomaze) svesteniku za vreme sluzbe a vi i sevojcica u hor crkveni a sve ostalo prepustite Gospodu i sve ce on za nas urediti onako kako zasluzujemo! Vasa sestra u Hristu Leposava!

Dragana Radonjic slava GOSPODU za sve

Gordana Ogrizovic Svatko vidi ono sto zeli da vidi Tomislav Palivukov! Nitko nikoga ne osudjuje vec se ovdje radi o svjedocanstvima! A kako svatko ima od Boga slobodu izbora kome ce se i gdje obratiti za pomoc,to nije osuda nikoga,vec svatko sam sebe svojim djelima i nedjelima osudi,a ne Bog! Bog je ljubav,a ne zlocinac!!!

Gagito Bree Ko ne veruje u Boga, njegov zivot je uzaludan.

Vladislava Vasic Thiel Slava Bogu za sve! Predivna ispovjest. Mnogo moze pomoci molitva pravednika i onoga koji iskreno vjeruje u Gospoda. Neka je na zdravlje i spasenhe sestri Gordani njena vjera i ova divna ispovjest. Gospodo i Presvetoj Bogorodici slava i hvala. Neka Gospod cuva nase manastire i duhovnike i naseg oca Gavrila koji mnoge od nas na pravi put izvede.

Sofija Radovanovic Amin!

Micu Li Ja sam bila dugo vremena ateista, takvo je okruzenje bilo, cak sam mislila da religijom upravljaju ljudima mocnici i da su ljudi zavedeni i glupi sto veruju u dogme. Slusah ipak neku besedu na TV i logicne dokaze o postojanju Boga i postalo mi je veoma logicno i istinito da Gospod postoji. Sve vise me je zanimalo i vise sam osecajem i ljubavlju dosla do spoznaje koliko je istinit i stvaran Bog. Sada postim i idem u crkve sve sa velikom radoscu i osecam tu veliku ljubav i radost od Njega, i jos lepse, ja volim sve Bozije. Kada sam imala prehladu i temperaturu, samo sam pustila pesmu Govori Gospode sa you tube i ja sam se odmah preznojala i temperatura je nestala. Uvek je pustam kad je na dusi teskoca.

Jelica Lela Simic Kaisarevic
Velik je Gospod Bog naš. Amin!!!

Radoslav Mladenovic Slava Gospodu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj

Nada Martic Neka te Bog ukrijepi i da snage u zivotu

Mila Karabuva Bilo je to 1990 te godine kada sam isla kod doktora . Posle rengela i drugih ispitivanja doktor mi je rekao da imam mali tumor i da izgleda da je sve uredu. Treba da dodem jednom godisnje da bi pogledali da nebi poceo da se povecava. Dva dana kasnije radim u prodavnici i ugledam jednog divnog coveka Indijanskog porekla da je usao u prodavnicu. Jedna od mojih radnica ga je predusrela i kazala:"How can I help you-Kako bih mogla da vam pomognem." On je kazao ja hocu da mi ona pomogne pokazujuci prstom put mene. Kad sam zavrsila sa musterijom ja sam posla kod gospodina i upitala:" How can I help you . On je kazao:" mene je Bog poslao da ti pomognem jer ces jako da se obolis. Mi treba da sjedemo da razgovaramo. Ja sam bila u radnom odnosu pa sam ga upitala :" dali mozete doci sutra jer sada sam na poslu. On je kazao:" Bog me je poslao ovde danas ,Bog zna gde cu biti sutra. Mene je u tom trenutku proslo kroz glavu: Koliko on hoce para. On je procitao moje misli i rekao: Ja necu tvoje pare . Meni samo treba 50 centi u Bozije ime.Covjek je onda posao . Tog covjeka nikad nisam vidjela nit prije nit poslije. Posto se isto tako dogodilo mome djedu ja sam znala da se nesto samnom desava .Drugi dan posne njegove posjete idem da promenim osiguranje. To je bio zadnji dan da mogu da promenim osiguranje. Uzmem drugo osiguranje i isti dan napravim apoitment da vidim doktora. Drugi dan podjem da ga vidim i sa pregledom ruke mi je rekao da imam rak na jajnicima. Ja sam zavikala:" Nemoze biti. Bila sam u Kajzera i oni su kazali da je sve uredu." On je kazao :"Da ti dokazem da je istina sutra ides na rengele . Posle rengela cemo razgovarati." Kad sam bila na rengele covek koji me je pregledao je viknuo:" O no!" Ja sam ga pitala sta je video? On je rekao ja nesmijem da o tome pricam . Doktor ce ti objasiti. Posle mozda pola sata ja sam dosla kuci i dok otvaram vrata telefon zvoni . Doktor je bio na liniji i kaze:" Ja hocu da ujutro u osam sati da budes u Northridge bolnicu u Los Angeles da pravim operaciju jer ti imas rak.. To je vec bio cetvti dan posle posjete gospodina Indijanskog porekla da sam ja imala operaciju. Bozija ruka me vodila i znam da je uvjek samnom da me cuva i brani od zla. Uvek osjecam kad god mi se nesto dogodi ne brinem jer znam da ce Gospod Bog da me izvede na pravi put. Kazem Gospode Boze ja ti predajem moj zivot da me vodis jer ti znas sta je najbolje za mene . Ne bojim se nicega sem Boga! Jos bih zelela da dodam kad sam posla da uzmem moje papire iz Kaizera vec je sve bilo u smece . Nikakve papirologije od mene nije postajalo, Oni su mene bili osudili na smrt. Bog ima prvu i zadnju rec i sve izmedu. Kad je Bog stvorio nebo i zemlju i sve vidljivo i nevidljivo mi smo jedna iskrica na ovom svetu . Molim Boga da me nikad ne zaboravi i da uvek cuva mene gresnicu i moju familiju i prijatelje i neka ti je Vecna Slava i Hvala. Amin!

Tanja Milosevic Slava Bogu za sve,jer ipak smo svi u Njegovim dobrim rukama. Verovao covek ili ne,Bog je sveprisutan I naravno da se ama bas sve desava po Njegovom promislu ili sa Njegovim dopustenjem. Svako dobro od Gospoda,Hristos voskrese!

Olja Sisevic slav Bogu i Bogorici uvek ti bila u pomoci i ostalim gresnicima amin

Mira Vasiljevic-Ilic Mnogo nas je sa sličnim pričama....i ja sam jedna od mnogih...nadam se da ću uskoro posjetiti manastir Lepavina i imati priliku upoznati oca Gavrila.Amin Bože!

Sinisa Djokic Bog pomaže.

Radosava Antonić Hrabra ženo samo naprijed uz Božiju pomoć.

Marijana Kecman nevjerovatna prica,slava Gospodu i milion puta hvala za sve

Radenka Lazic sestro gordana procitala sam vasu zivotnu pricu i mogu posvedociti da se i meni ista zivotna prica dogodila samo sto je meni bio tumor leve dojke i svi testovi i momografi sve je bilo spremno za operaciju ja sam trazila petnajestak dana da mi odloze operaciju da bi se mogla posvetiti jos vise moliti isusu spasitelju i presvetoj majci njegovoj a inace sam od mali nogu posvecena molitvama i gospodu od tada je proslo dve godine i ja redovno idem na kontrole i sve je hvala milom gospodu bogu uredu .SLAVA BOGU ZA SVE .svako dobro i neka vas bog cuva sestra po bogu raden iz francuske

Milica Perunovic Ivanovic Slava Bogu sestro za sve, i toliku vjeru koju vam je darivao.

Miladija Popovic Slava gospodu i presvetoj BOGORODICI

Milena Puaca Slava Gospodu koji nas podize iz blata u koje padama i u njmu vidimo jedino spasenje .

Predrag Nataša Puharić Slava Bogu i Njegovoj Prečistoj Materi !!!

Jevto-Radojka Dragojevic slaqva Bogu i Presvetoj Bogorodici

Mila Todorovic Tanaskovic SlavaBogu,molim se

Stana Ruzic Pomozi nam Visnji Boze,bez Tebe se nista ne moze.Slava Gospodu za sve.

Vladimir Zrinscak Treba uvijek vjerovati u BOGA, ON postoji

Milja Radojkovic Kecman Hvala Gospodu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj !!!

Dragana Kelca Nas Otac Krstan  i Oca Gavrila neka cuva i pozivi Gospod Bog jos puno,puno godina. Da nas vode i savetuju kao do sada,a mi da budemo poslusni!Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj!

Krista Minic Слава Богу на свему!!!

Blagica Koleva SLAVA BOGU AMIN

Daliborka Milanovic Amin slava Bogu!

Emilija Simsarova Bog mi uvek pomaze da nagjem put prema razumnim resenjima.

Mila Karabuva Oce Gavrilo pomaze Bog!

Radmila Milovanovic Slava gospodu AMIN ....

Sladjana Dragan Djukic Slava Gospodu Bogu+

Ranka Đukić Knežević Slava Bogu .

Mila Benz slava mu

Kire Tanja Velkovski Slava Bogu za sve

Јелена Ђукић Младенов Slava Gospodu! Zamolila bih Gordanu Mitrovic, ako je u mogucnosti da mi se javi u In-box! Svima svako dobro, pozdrav...

Bogda Markoska Stojanovic SLAVA BOGU

Tomislav Palivukov Ovako kako si napisala ispada da ti nemas ucesce u svom zivotu da se sve odigrava po Bozijoj volji i bolesti i nezgode i isceljenja kako tebe tako i tvoje dece.Ipak crkva nas uci da smo slobodoumna bica a zivot nas uci da mnoge stvari koje nam se desavaju proizilaze pre svega od nas samih.Tako da ne bi bilo lose da pocnes da razmisljas da si za neke nezgode i dogadjaje sama kriva svojim postupkom a ne grehom jer nedolazi sve od greha mnoge stvari se dogadjaju iz ljudske nepaznje nemara zabluda i gluposti.Isceljenja su sveprisutna u celom svetu bez obzira na veru i nacionalnost nismo samo mi pravoslavni blagosloveni kako nas uce pojedini ostrasceni monasi i svestenici.Bog je sveprisutan u svim narodima i nismo samo mi u pravoslavlju u istini.Treba ziveti bez predrasuda o narodima druge vere jer svi se oni mole istom Bogu kojem se molimo i mi i nismo mi ti koji treba da sudimo i osudjujemo druge vere kao sto to cine pojedini nasi crkveni velikodostojnici.Jer i to je greh i mesanje u Boziju volju i dopustenje.

Boris Mitrovic Ako ti nepase sta je ona napisala nemoj ni komentarisati.Niko te nije gonio da citas a i niko te negoni da moras odmah dodati svoju kritiku. Ako nemas pametnijeg posla odjavi se of fb i pusti druge da zive kako se njima svida !

Savka Uzelac Cucic Slava Gospodu Bogu i MajciBozijoj

Lela Novakovic Svoj zivot stavite u ruke Gospoda,molite se i razgovarajte sa Gospodom jer On vas cuje i videcete kako nema vise ni briga ni sekiracije ali morate svim srcem i dusom da verujete.Po ceo dan se molim i pricam i pitam Gospoda i On sve odgovori u svoje vreme.Amin

Svetlana Lefkoska Slava bogu i ikoni majke BozijeLepavinske u vek i vekov, AMIN+

Amalija Vlaovic Slava Bogu i ikoni majke Bozije Lepavinske

Bosa Veselinovic Slava Bogu i da bude u pomoći i danju i noću cijelom svjetu i gresnim i negresnim i da gospod pogleda i na moju porodicu i moju djecu AMIN !

Rada Dragutinovic U Boga je sve moguće...

Marica Mrki Micic slava bogu,sa Bogom je sve moguce

Branislav Jovanovic Sve je moguće uz Božiju pomoć i u veru u Hrista.Bogu hvala.

Albert Zmaj Neimann Bogu hvala

Maja Lukovic Slava Bogu

Mladen Ljilja Duronic Bogu hvala

Dragana Baketaric Bogu hvala i slava,Amin

Danica Kljajic-Opacic Postovana sestro Gordana ,dali postoji mogucnost da ispisete na fejs Akatist presvetoj Bogorodici Lepavinskoj? unapred hvala

Milijana Vukovic Oce Gavrilo molim vas ako je moguca molitva za mog sina Jovana koji ima dijagnosu autizma roden je 31/12/2005 da se unese mir u nas dom sa njegovim ozdravljenjem u koje ja uz pomoc boga verujem i da mi bog pomogne da za vreme skolskog raspusta i licno dodemo u manastir i upoznamo vas da i moj drugi sin Valentino moze da se igra sa svojim bratom kao i sva sva deca pomogni mojoj familiji oce Gavrilo molim te prenesi bogu moje molitve samo bog bogorodica lepavinska i vi mi mozete pomoci nadam se da cemo se videti

Lena Trajkova Nek svakom pogne amin +++

Dusanka Cakarevic slava Gospodu za sve

Viktorija Dzumajlieva Slava na Boga i na Presveta Bogorodica +++

Jevto-Radojka Dragojevic slaqva Bogu i Presvetoj Bogorodici

Davor Zivkovic Pomozi bože+++

Milka Joksimovic Bogu hvala za sve+

Dragan Kozoder Slava Gospodu.

Vujadin Vidanović +++

Mihajlovic Sinisa Ovo je divno cuti mnogo mi je drago zbog vas

Aca Stojanovic Slava gospody za sve!

Milena Stašević Слава Господу Богу и Пресветој Богородици!

Dragan Krkelic :))))))

Spomenka Savkovic Слава Богу, Сину И Духу Светом. Амин.+++

Djordje Milanovic Slava Bogu !

Ivana Mandic Vera i nada u boga je sve u zivotu

Stojna Gorgiovski Bog pomaga svima I Nama niko drugi fala Bog I Majka Bogorodica

Dragana Stamatovic SLAVA GOSPODU

Jelena Milic svako dobro

Pročitano: 34342 puta