MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 27



Poštovani oče Gavrilo!
 
Osećam potrebu a i zahvalnost prema Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj i prema Vama oče Gavrilo zato i hoću da napišem o jednom Božijem čudu izlečenja.
 
Dana 21.3.2009. godine bila sam sa grupom iz Beograda u Vašem manastiru. Već nekoliko godina želela sam da posetim manastir Lepavinu, pošto sam iz ovih krajeva (iz Virovitice), ali nisam imala prilike. Ovaj za mene vrlo srećan dolazak omogućile su moje ćerke Nevenka i Ljubica i sestra Lenka na čemu sam puno zahvalna dragom Gospodu i Presvetoj Bogorodici što su mi to omogućili. Moram prije svega da spomenem i jednu našu vernicu, Slađanu Zečević, koju volim kao svoje dete. Ona mi je i donela lek, Sveto ulje iz Vašeg manastira.Od oboljenja kičme bolujem već dugo godina. U zadnje vreme su mi oticale noge, pa sam teže hodala. Pribojavala sam se kako ću izdržati tako dalek puta, ali po povratku od Vas oteklina na nogama više nije bilo.
 
Pre par godina izašla mi je jedna kvrga na desnoj ruci, počela me je i boleti ta ruka. Slađana mi je dala jednu flašicu ulja, što je donela iz Vašeg manastira. Pomolila sam se Gospodu i Presvetoj Bogorodici. Ovako sam se molila: „Presveta Bogorodice iz moga rodnog kraja, koga ja možda više nikada neću videti, pomozi mi!“ Namazala sam ruku dva do tri puta i ta je izraslina nestala i moja ruka je, hvala Gospodu i Bogorodici Lepavinskoj, ozdravila. I dalje se molim Gospodu i Bogorodici i postim postove i pričešćujem se.Ovaj dolazak kod Vas za mene bio je veličanstven, a onakvo srdačno dočekanje ne može se zaboraviti.
 
Na kraju Vam se puno zahvaljujem na svemu posebno na Vašim iskrenim molitvama i želim da još koji put dođem u Vaš manastir, ako Gospod usliši moju molitvu jer imam 71. godinu.
 
Miljka Vesić
27 april 2009 , Novoi Beograd
 
KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU 
 
o.Gavrilo
Cveće u man. lepavini foto leto 2013.
Slavica Kosanovic Vucenovic
Majka Bozija lepavinska pomaze svakom ko joj se sa verom i nadom obrati.
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite,oče Gavrilo!Ko jednom dođe na poklonjenje čudotvornoj ikoni Bogorodice Lepavinske,u njemu se rodi želja za ponovnim dolaskom.
Dragana Maaß
I ja imam jaku zelju da posetim manastir u Lepavini i svetu Bogorodicu takodjer Oca naseg dragog i milog Gavrila i svu ostalu bratiju. Pa ako Bog dragi mi to udostoji nadam se da ce biti uskoro,do tada veliki pozdrav od Dragane :D
Ljiljana Podpečan
Posjeila sam manastir lepavinu prije 2 mjeseca,taj osjećaj koji sam osjetila tamo, mir se ne da opisati, jednostavno mora svaki posameznik osjetiti sam,slava bogu....
Zdenka Žerebni
Draga Bahro, ovokvu sam ružu-penjačicu posladila na mamin grob Još je mlada, ali cvjeta. Pozz.
Natasa Ilic Milovac
Manastir Lepavina! Cudotvorna Ikona Majke Bozje Lepavinske! Osecanja koja odande ponesete, dogadjaji koji prate posetu, sve vam govori da vam Majka Bozja Lepavinska pomaze svakim danom i da vas cuva kao najvece blago. Ako niste bili obavezno idite. Ja zaista ne znam nikoga ko je posetio manastir Lepavina a da mu to nije promenilo zivot. Slava i hvala Majci Bozjoj Lepavinskoj, hvala Ocu Gavrilo cije molitve pomazu nama gresnima da nase molitve budu bolje i jace! On je svesrdna pomoc Majci Bozjoj!
Natasa Ilic Milovac
A ove ruze govore sa koliko ljubavi Otac Gavrilo cuva manastir i sve nas koji ga vole. Hvala Oce
 
 
(ova tema ima 2909 poseta)

Pročitano: 15556 puta