MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 11



Vec cetiri i po godine dolazimo sa poklonickim grupama iz Beca nasoj Presvetoj Majci Lepavinskoj i medju tim poklonicima ima vise njih, na desetine cak koji su doziveli isceljenje posredstvom molitve pred cudotvornom ikonom Presvete Bogorodice Lepavinske..evo nekih od njih:
 
Bracni par iz negotinske krajine, devet godinabez poroda - pokusavali su lecenje na razlicitim klinikama u zemlji i inostranstvu, ali bezuspesno. Tada je sa nama u manastir Lepavinu dosao brat N. obratio se ocu Gavrilu za savet. Pitao ga je o. Gavrilo gde mu je supruga. Na njegov odgovor da je ostala u Becu, rekao je neka dodje i ona. Sledeceg puta su dosli zajedno, molili se, o. Gavrilo je citao molitvu kao i obicno. Na kraju nam je svima dao blagoslov i slikali smo se. Proslo je mesec dana kada su nas nazvali i rekli radosnu vest - zena je zatrudnela. Posle se rodila Anastasija. Danas ona ima dve i po godine.
 
Sestra Danica je dozivela isceljenje raka na plucima, zahvaljujuci molitvama o. Gavrila i nasih molitvi Presvetoj Majci Lepavinskoj.
 
Primer decaka Stefana koji je rodjen sa slogom citave desne strane, vec u povratku kuci je pokazao znake isceljenja. Danas, posle dve godine, od prve posete i molitve Majci lepavinskoj, Stefan hoda, prica i ocekuje sestru. Hvala Bogu i Majci Bozijoj, decak je uz molitvu i milost Boziju sve “postigao” bez ikakve lekarske intervencije i operacije koje su bile predvidjene, vise nisu bile potrebne. Hvala Presvetoj Majci Lepavinskoj, ali hvala Bogu na veri i upornosti Stefanove majke.
 
Postoji jos dirljivih zivotnih prica o isceljenjima i milosti Bozjoj i molitvama Majci Bozijoj lepavinskoj, no vise ne mogu da pisem. Danas sam isto posle svete Liturgije imala dugacak radni dan. Slava i hvala Bogu na svemu. Bice prilike da o tome diskutujemo, ako Bog dragi da da se objavi i nova knjiga o isceljenima pred Presvetom Bogorodicom Lepavinskom.
 
sestra Vesna 25 avgust 2008.

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU 
 
Crni Punto
neka i meni i mojoj obitelji PRESVETA BOGORODICA unese mir u kuću
Vujadin Vidanović
Hvala Bogu , Majci Božijoj i ocu Gavrilu
Crni Punto
otac GAVRILO je LEGENDA
Zoran Elica Chavkoski
Hvala i slava Bogu i Majke Bozje Lepavinske!!

Presveta Bogorodice Lepavinska,pomozi i meni grešnoj Radi da mi se zdravlje popravi,molimTi se.
Sanja Bogdanović-Kulidzan
Bila bih presrecna da mogu doci i cjelivati Ikonu Presvete Bogorodice Lepavinske,da i meni gresnoj zdravlje bude bolje,a Bog najbolje zna,na sta mislim...Voljela bih da me Otac Gavrilo,pomene u molitvama za ozdravljenje...Slava Bogu na visini i Majci BOzijoj...AMIN
Jasmina Radosavljevic Petrovic
Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj.
Violeta Damnjanovic
Slava i hvala na svemu dragom Bogu i Presvetoj majci Lepavinskoj Bogorodici.
Jelena Jankovic
slava i hvala presvetoj bogorodici+++
Goran Nina Bugarinovic
hvala o.Gavrilu za svaku molitvu,pozivio ga dragi Bog
Raja Ristic Mitrovic
hvala o.Gavrilu kako nas je docekao kad sam bila u posjeti manastiru
Slavica Marjanovic
Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici Lepaniskoj
 
 
(ova tema ima 5538 poseta)

Pročitano: 13267 puta