MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (CDXCVII)



Nikolić sutra i radno i paradno

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastaviće sutra konsultacije o formiranju nove vlade razgovorom sa predstavnicima koalicije SPS-PUPS-JS, a popodne će u u zgradi Predsedništva Srbije održati prijem povodom stupanja na dužnost.

o.Gavrilo
Na prijem su pozvani članovi Vlade Srbije, lideri političkih partija, zvaničnici verskih zajednica, predstavnici Vojske i pravosuđa, diplomatski kor, šefovi država iz regiona i predstavnici Evropske unije.

Nikolić je na dužnost predsednika Srbije stupio 31. maja nakon polaganja zakletve pred novim sazivom republičkog parlamenta.

(agencije/MONDO)
Saša Lazić
Jel se krsti ili samo zamišljen...ma krsti se naravno.
Slavica Kosanovic Vucenovic
Verujemo da se krsti :))
Sladjana Brnjilovic
Vlast ko vlast verujem samo BOGU.
Stana Meseldzija
Hvala Bogu i neka je srećno!
Miloslav Jovanovic
nema potrebe za politizovanje ove divne stranice...
Natasa Ilic Milovac
Boze daj da je na spasenje Srbije i da ova fotografija svedoci o pravom putu predsednika. Gospode Isuse Hriste, Sine Bozji, pomiluj nas gresne. Spasi nas Gospode i pouci.
LJiljana Botić Vilotić
Neka mu je Gospod na pomoći !
Sladjana Brnjilovic
svima nama pa i vlast ,ko vlast BOG mili moze da nam pomogne samo.
Mira Stasevic Kovacevic
Ako bude pitao Gospoda naseg,za svaki potez ,koji bude morao povuci...bice dobro!!Ako ga bude prizivao da govori kroz njega,bice jos bolje!U svakom slucaju,zelim,da Tomu i srpski narod,prati Blagoslov naseg milog ISUSA!!!!I da on,koji se zove istina,cijelom svijetu dokaze,ono sto mi nismo mogli ,sto nam nisu dali i sto jos uvek ne mozemo!Desice se i to,Bog ceka trenutak,kada ce u cijelom svijetu,svaki covjek znati gdje mu je odredjeno mjesto!
Mira Stasevic Kovacevic
Pomozi nam visnji Boze...bez tebe se nista ne moze!!!
Mira Stasevic Kovacevic
Srbiju, koju je svijet gurnuo na zadnje mjesto..unizio,Bog ce da uzvisi,darujuci joj pravog juanaka sa krstom u srcu,koji ce ga nositi dostojanstveno i izvesti svoj narod sa svom silom i slavom i svijetlost!Da li ce to biti nas Predsj.Toma??? Vidjecemo..
Mira Stasevic Kovacevic
ispravka -u svjetlost

(ova tema ima 2167 posete, 21% )

Pročitano: 3640 puta