MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

EMISIJA "ISKRE PRAVOSLAVLjA" - RADIO REPUBLIKE SRPSKE



RTRS  -  subota, 28.04. u 10.05


<<< KLIKNI I POSLUŠAJTE EMISIJU


O radu “Svetigore” izdavačke kuće Mitropolije – crnogorsko primorske, govori direktor “Svetigore” i šef kabineta Mitropolita crnogorsko - primorskog, gospodina Amfilohija, protojerej – stavrofor, Radomir Nikčević.

Koliko se u Srpskoj pravoslavnoj crkvi koriste moderne tehnologije, u cilju širenja pravoslavne hrišćanske misli, razgovaramo sa diplomiranim novinarom iz Banjaluke, Svetozarom Roljićem, koji se ovom temom bavio u svom diplomskom radu.

Čućemo reportažni zapis o manastiru Svetog Nikole u Dobrunskoj Rijeci kod Višegrada.

Autor i urednik emisije Radmila Karanović.

http://uzivo.rtrs.tv/arhiva/emitovanje/radio.php

KOMENTARI  SA FEJSBUK PROFILA O.GAVRILA

Radomirdrugi Vucic
Ova emisija "Iskre pravoslavlja" je poput šetnje, od oca Gavrila..., brata Svetozara iz Banja Luke do... "Svetigore",... Višegrada , manastira Svetog Nikole...
Radmila Drinic Karanovic
U emisji '' ISKRE PRAVOSLAVLJA'' od 19. minute u emiisji razgovor sa diplomiranim novinarom Svetozarom Roljićem iz Banjaluke o temi '' Hrišćanska pravoslvanana misao na internetu'', što je zapravo tema diplomskog rada g. Svetozara Roljića- u Roljićevom radu kako kaže centralna ličnost koja koristi moderne tehnologije u cilju širenja Pravoslavlja jesete rada oca Gavrila , sajt manastira Lepavina, i Radio Blagovesti. Interesantna tema diplomskog rada i zanimljiv sagovornik i tema razgovora- POSLUSAJTE- i ostale zanamimljive price o'' Svtigori '' i manastiru Svetog Nikole kod Višegreda!!!
Dusanka Popovic
Gledamo obavezno tako posjetimo i vidimo puno toga

Pročitano: 8133 puta