MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

PREZENTACIJA O MANASTIRU LEPAVINI I MISIONARSKOM RADU O.GAVRILA




Tek prilikom posete, Manastir Lepavinu možete istinski i doživeti. Uz prezentacijske slajdove i prelepu galeriju fotografija imaćete priliku doživeti manastir Lepavinu u Beogradu. Pored opisa manastirske svakodnevnice poslušajte i temu o Internet misionarskom radu Arhimandrita Gavrila (Vučkovića).




<<<  KLIKNI i poslušaj predavanje




Za gledanje prezentacije pokrenite je i kliknite na MORE ,
u padajućem meniju izaberite AUTOPLAY i kliknite




KOMENTARI SA FEJSBUK PROFILA OCA GAVRILA

o.Gavrilo
Tek prilikom posete, Manastir Lepavinu možete istinski i doživeti. Uz prezentacijske slajdove i prelepu galeriju fotografija imaćete priliku doživeti manastir Lepavinu u Beogradu. Pored opisa manastirske svakodnevnice poslušajte i temu o Internet misionarskom radu Arhimandrita Gavrila (Vučkovića).
NemanjaiDanijela Mladenovic
Verujem Oče da ste ponosni na svoju duhovnu decu, jer, sve što rade, čine da bi se proslavilo Ime Božje i Presveta Bogorodica.
Milica Perunovic Ivanovic
Slava Bogu, kada ja nijesam u prilici za sada da pođem nahodčašće, evo načina kako ću moći doživjeti Manatir i njegovu Svetinju u Beogradu.Hvala oče Gavrilo.
Sanja Knežević
...Pa oče Gavrilo, ja ipak mislim da bi potpuna prezentacija bila kad bi Ste i sami prisustvovali...Ko manastir Lepavinu može bolje od Vas da prezentuje...
o.Gavrilo
Meni moje zdravstveno stanje sada ne omogućava da učestvujem na prezentaciji. I ovako će, ako Bog da da se održi, biti zanimljiva.
Branka Krneta
Oce Gavrilo hvala vam na svemu i svako dobro zelim vam od srca , kako vama tako i bratiji manastira Lepavina. Da vam Bog da zdravlja i svako dobro. Amin
Mirjana Jovicic
Blagoslovite o.Gavrilo,ova Prezentacija je za mene radosna vest.I da ste u najboljoj zdravstvenoj formi, nema potrebe da napuštate Vašu lepavinsku svetinju u kojoj decenijama, svakodnevno proslavljate Boga, Bogorodicu i Svete. Gospod Tvorac svega vidljivog i nevidljivog, je iz nebića u biće stvorio čoveka, od njegovog rebra i čovečicu...Vi ste svojom revnošću, poslušnošću i blagodaću Duha Svetog, uz pomoć Vaše bratije, mnogo doprineli da se dragoceno stado umnoži, koristeći najsavremenija sredstva komunikacije. Takođe ste manastirsku ruinu pretvorili u duhovnu lepoticu u kojoj se mnogi molitvama Vašim, i milošću Bogorodice Lepavinske isceliše. Ista ta, savremena sredstva, audio-vizuelna i druga od kojih mnogi još uvek zaziru, mogu istovremeno na više mesta da prikažu man.Lepavinu, metode, sadržaje i rezultate Vašeg služenja Bogu i ljudima. Ko poželi ipak na licu mesta da se napoji blagodaću, uz Božju pomoć biće i mogućnosti.
Milica Perunovic Ivanovic
Bomaže Bog , oče Gavrilo, Bog Vas Blagosovoio i vašu bratiju, ukrijepio i vaše dušue i darivao tjelesno zdravlje. Daće Gospod sledeću priliku da vas susretnemo u Beograu.
Ja Dolazim
Ne zelim nista protiv hriscanstva, samo bih zeleo objasnenje... Jer ja sam Hriscanin!
Verujem u Hrista kao Gospoda i Spasitelja,
Verujem u Oca , Sina i svetoga duga... Mogu da vam pomognem dosta o Hriscanstvu, zelim da vam dokazem da je Hristos pravi bog,
Ne zelim da vas okrenem od Oca Gavrila, jer verujem da je on jedan od pametnih ljudi, pa cak pametniji od mene...
Bravo Oce Gavrilo, Ti si beli gavran bozji...
Bog je tebe poslao da pomazes ljudima da pronadju istinu,
Slava Hristu....
Mirjana Jovicic
Nigde brate ne kreći dok ne naučiš da se Sveti Duh piše velikim slovom.
Sanja Knežević
...Hvala oče Gavrilo na odgovoru...Slava Bogu...
Saša Lazić
Ništa drugo nego predivno...
Milanka Pandurevic
Dragi Oce Gavrilo vi iako ne budete prisustovali na ovoj prezentaciji ,vi cete biti duhovno u svakom smislu tu kroz slike i reci koje ce brat Nenad da prikaze i kaze na prezentaciji ......vas dragi i mili lik ce biti u svakoj toj sliki i reci......
Milica Perunovic Ivanovic
Da li će na takvoj prezentaciji , moguće biti kupiti ikonu Bogorodice Lepavinske. Znam da je mogu nabaviti u Srbiji, ali ja bih htjela baš iz Vašeg Manastira.

Pročitano: 4014 puta