Владика Порфирије      A-   A+  

Драгица Радаковић
дивно речено ,,,
Вера Бериц
врло скромно ...а дали је тако...Бог зна.
Стефан Стефо Божић
ДИВНО РЕЧЕНО
Саша Лазић
Кад андјели спавају...у тој емисији је то рекао на питање водитељице, смирено изузетно иако га је водитељица прекидала стално када је дирнуо у несто сто јој није пасало цути ...
Снезана Јаницијевиц
Ко је за управљачем и како се управља по компаса и карти то Господ зна и листа као и занимања.
Анка Дугандзија
Драги наш Митрополит Порфирије, ви морате бити за кормилом овог нашег брода који плови у Божију мирну луку; али којега превелики валови нагињу лијево-десно и настоје потопити, или трајно усидрити на пучини без краја, или невољама довести у неку другу луку.
Катарина Спасојевиц
Е истина и ја сам гледала емисију док Андјели спавају.Водитељка је прекидала у висе наврата оца Порфирија.Али благост коју је имао на лицу и ни у једном моменту ни мало љутине била је врлина која је блистала
Стефан Мики
Двино речено.
Љиљана Пековиц
Дивно је ово рекао,а како је,нама није вазно,вазно да нам казе како треба да буде
Ненад Живановић
Лепо Рецено!
Ибоља Тотовиц
...макар био пас који се храни мрвицама са стола господара...
Димитрије Василисин
Да ли је тако? Када сам био клинац 13-14 година био сам у манастиру Ковиљ где је ОН до недавно био игуман. На одлазку је мени и мом брату дао по коверту сваком. Кад сам је отворио видео сам да је унутра 100е код мене и код мог брата. Он добија поклоне са свих страна, али ниста не задрзава за себе вец даје другима... њега не занима материјално богатство, веруј ми, знам шта причам. Добије мобилни од 500е и одма га поклони некоме, и тако даље да не дужим.
Никола Дјурицковиц
Тај наводно скроман човек је до скоро био директор државне агенције РРА где је приходовао преко 190000 дин месечно, користио службена возила и гориво за сопствене потребе и претио запосленима у фирми губитком посла ако не иступе из синдиката. Погазио је све каноне СПЦ и као таквом није му место у манастиру.
Никола Дјурицковиц
Наравно, изношење истине није по вољи таквих "верника" па ће ово сведочење бити обрисано.
Вера Бериц
браво, Никола!

Прочитано: 3109 пута

Број посјета од 11. Априла 2012. године