Vladika Porfirije A-   A+  

 
 
Dragica Radaković
divno rečeno ,,,
Vera Beric
vrlo skromno ...a dali je tako...Bog zna.
Stefan Stefo Božić
DIVNO REČENO
Saša Lazić
Kad andjeli spavaju...u toj emisiji je to rekao na pitanje voditeljice, smireno izuzetno iako ga je voditeljica prekidala stalno kada je dirnuo u nesto sto joj nije pasalo cuti ...
Snezana Janicijevic
Ko je za upravljačem i kako se upravlja po kompasa i karti to Gospod zna i lista kao i zanimanja.
Anka Dugandzija
Dragi naš Mitropolit Porfirije, vi morate biti za kormilom ovog našeg broda koji plovi u Božiju mirnu luku; ali kojega preveliki valovi naginju lijevo-desno i nastoje potopiti, ili trajno usidriti na pučini bez kraja, ili nevoljama dovesti u neku drugu luku.
Katarina Spasojevic
E istina i ja sam gledala emisiju dok Andjeli spavaju.Voditeljka je prekidala u vise navrata oca Porfirija.Ali blagost koju je imao na licu i ni u jednom momentu ni malo ljutine bila je vrlina koja je blistala
Stefan Miki
Dvino rečeno.
Ljiljana Pekovic
Divno je ovo rekao,a kako je,nama nije vazno,vazno da nam kaze kako treba da bude
Nenad Živanović
Lepo Receno!
Ibolja Totovic
...makar bio pas koji se hrani mrvicama sa stola gospodara...
Dimitrije Vasilisin
Da li je tako? Kada sam bio klinac 13-14 godina bio sam u manastiru Kovilj gde je ON do nedavno bio iguman. Na odlazku je meni i mom bratu dao po kovertu svakom. Kad sam je otvorio video sam da je unutra 100e kod mene i kod mog brata. On dobija poklone sa svih strana, ali nista ne zadrzava za sebe vec daje drugima... njega ne zanima materijalno bogatstvo, veruj mi, znam šta pričam. Dobije mobilni od 500e i odma ga pokloni nekome, i tako dalje da ne dužim.
Nikola Djurickovic
Taj navodno skroman čovek je do skoro bio direktor državne agencije RRA gde je prihodovao preko 190000 din mesečno, koristio službena vozila i gorivo za sopstvene potrebe i pretio zaposlenima u firmi gubitkom posla ako ne istupe iz sindikata. Pogazio je sve kanone SPC i kao takvom nije mu mesto u manastiru.
Nikola Djurickovic
Naravno, iznošenje istine nije po volji takvih "vernika" pa će ovo svedočenje biti obrisano.
Vera Beric
bravo, Nikola!
 

Pročitano: 2539 puta